Telefon: 8(366) 233-38-72, Faks: 8 (366) 233-12-53

headeruz

AXBOROT XATI

 Samarqand iqtisodiyot va servis institutida 2017 yil 25-27 may kunlari «Xizmat ko‘rsatish sohasi innovatsion rivojlanishining muammolari» mavzusida xalqaro  ilmiy-amaliy  anjumani o‘tkaziladi.

 Anjumanda quyidagi yo‘nalishlar bo‘yicha muhokamalar o‘tkazilishi ko‘zda tutilgan:

1. Xizmat ko‘rsatish sohasi innovatsion rivojlanishining nazariy  masalalari;

2. Xizmat ko‘rsatish sohasini innovatsion rivojlanishining iqtisodiy-moliyaviy mexanizmini takomillashtirish masalalari;

3. Xizmat ko‘rsatish sohasida fan, ta’lim va ishlab chiqarish integratsiyasini ta’minlash muammolari;

4. Xizmat ko‘rsatish sohasi uchun raqobatbardosh kadrlarni tayyorlash masalalari.

Anjuman o‘z ishini o‘zbek, rus va ingliz tillarda olib boradi.

 Ma’ruza matnlarini rasmiylashtirilishi bo‘yicha talablar:

    Ma’ruza matnlari Times Nev Roman, Times Nev Roman IRO hamda 14 o‘lchamdagi shriftlarida, 1 intervalda, 3-5 varaqgacha bo‘lgan hajmda yozilgan bo‘lishi lozim;

     Ma’ruza matnlari anjuman yo‘nalishlariga mos kelishi lozim;

     Tezis matnini joylashtirishda sahifaning chegaralari quyidagi tarzda belgilanadi: yuqoridan-2 sm, pastdan-2 sm, o‘ngdan-2 sm, chapdan-2 sm;

     Annotatsiya va kalit so‘zlarni (o‘zbek, rus va ingliz tillarida) kursiv, Times New Roman 12 shriftda yozing. Maqola materiallari albatta sahifa yuzini to‘la egallashi, sahifa raqamlari qo‘yilmagan bo‘lishi kerak.

     Ma’ruza tezislari 2 nusxada  va elektron varianti disketada RTF formatida yozilgan holda taqdim etiladi;

     Ma’ruzalar mavzusidan keyin muallifning ilmiy unvoni, ismi, sharifi, ish joyi ko‘rsatilishi kerak;

     Mualliflik badali  20.000 so‘m  miqdorida to‘lanadi;

     Ma’ruzalar 2017 yilning  1 mayigacha  qabul qilinadi.

 Konferensiya materiallarini Samarqand iqtisodiyot

va servis institutining «Ilmiy va ilmiy pedagogik kadrlar

tayyorlash» bo‘limiga   topshirishingiz lozim.

 Bog‘lanish uchun telefon: 233-28-38

                                                                       e-mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.